Skittisdag.

Drog mig upp från min alldeles för sköna säng imorse för att sedan mötas av -10 grader ute. Satt som en isbit på bussen för smart nog satte jag mig precis bredvid dörrarna som öppnades på varje hållplats. Hade företagsekonomi i 40 minuter där vi fick kolla i treornas uf-arbeten och ja, det var i princip allt. Som vanligt, skitonödig lektion. Sedan var det bara att gå tillbaka till bussen för att ta mig till tandläkaren där jag skulle träffa tandspecialisten som sa att jag skulle få betala 25-30 000 kr för att fixa mina tänder. Ja men gud vad det gjorde min dag. Åkte sedan hem och tog igen missad sömn. Ikväll var det tänkt att jag skulle träffa elias men som vanligt ska det alltid vara jätteproblematiskt. Åh jävla skitdag. Nä nu ska jag hoppa in i en vaaarm dusch och hoppas att dagen tar en bättre vändning.

Walking in the winterwonderland

Också är alla riktigt ångestframkallande prov över för den här terminen. Juridik, psykologi och svenska ska jag inte ägna en sekund åt förrän efter nyår, det kan jag lova. Nu har jag bara spanskprov, geografiprov, engelskuppsats och matteprov kvar, samt 2 retoriktal och massa småläxor. Känns otroligt skönt. Provet på antiken och medeltiden i svenska gick faktiskt över förväntan idag. Hoppas på ett bra resultat med tanke på att det blev 8 sidor svar. Idag har jag känt mig riktigt glad trots vissa mörka moln i huvudet. Kan kanske vara för att jag totalälskar mitt rum, för att jag inte har alls mycket kvar i skolan eller för att jag precis fått studiebidraget? Ja, jag tror det faktiskt. Känner även lite julstämning sprida sig i kroppen och det har inte hänt på flera år! Nu har hela familjen precis ätit mcdonalds och jag ska snart ta och mysa ner mig i min nybäddade säng och läsa lite i min nya bok med tända ljus. Senare kanske jag träffar älskling en sväng också, vi får se. Ha en fantastisk jävla fortsatt måndag för det ska jag! xxx


Ooops här tog visst cykelvägen plötsligt slut. Snabb avvikelse till vänster för min och elins del.

New york on my walls, yeah yeah

Blev en runda på Ikea med mamma innan. Hittade äntligen en tavla! Har bott i ett helt vitt rum utan tavlor eller färg i 1 år snart så nu jävlar var det dags att ta tag i mig själv. En stor tavla över Brooklyn Bridge i gryningen (eller solnedgången...?) som är lika stor som min säng (140 cm bred). En filt med blått missoni-liknande mönster blev det också. Den är såå vacker, är riktigt svag för Missonis mönster så var överglad när jag hittade denna för 159 pix. Har pluggat svenska några timmar nu och förstår inte mycket mer. Förstår inte riktigt vad han förväntar sig att vi ska kunna eftersom det är rätt mycket olika texter och fakta på 88 sidor. Ah, dumma dummis lärare. Ska försöka göra klart företagsekonomin idag så jag har hela morgondagen och hela tisdagen på mig att fixa mitt retoriktal. Denna veckan kändes först som kaoz men nu lugnar den ner sig lite. Allt som krävs är lite planering.


Första advent.

Har haft en fullspäckad helg, inte hunnit sitta ner en sekund. I fredags var det ju som sagt bio och Casa Mia. Det var mysigt trots problem med bussar och liknande. Elias höll på att dö under Paranormal Activity 2 och vi andra fick oss ett jävligt gott skratt åt honom under de läskigaste scenerna. Igår var det som sagt min tjejmiddag! Otroligt mysigt. Vi åt tacos och fajitas, varm frukt med vit choklad och marshmallows doppade i choklad. Gott som tusan. Trots vissa riktigt låga omständigheter hade jag, stina, helena, bea och mysis fortsatt trevligt genom att dansa loss till single ladies och gå genom ett vinterlandskap till en annan fest där det tyvärr blev lite slagsmål. Otroligt onödigt. Men overall, dundermysig kväll med massa fina presenter! Idag måste jag öppna svenskboken då jag har 88 sidor stort prov till imorgon. Aouch.


Friday night!

Nu sticker jag iväg till stan för bio och restaurangmys med älskling och lite senare även kelly & simon. Som jag har längtat!! Har dock några hinder att ta oss förbi: 1. Det är fullkomlig snöstorm och finns risk att bussar ställs in. 2. Vi ska äta på casa mia på gågatan klockan 19 och har varit klumpiga nog att boka biobiljetterna på entré och filmen börjar 21.20. Blir alltså en del bussfärder och gång genom storm, men det kommer nog vara värt det i slutändan. Talk to you latero, imorgon väntar min tjejmiddag!


snö.

Oh what a day! Orkar inte ens kommentera det.

Tog nästan en timme att ta hem barnen från dagis idag. Skulle ta de på en pulka men den var alldeles för liten för båda så den ena fick gå medan jag kämpade på med att dra den andra i snö och is. Jette-kul. Imorgon är det fredag och den har nog aldrig varit mer efterlängtad. Dels för att jag har döhärliga planer men också för att denna veckan har varit bland den sämsta jag nånsin varit med om. Nu ska jag ta och dammsuga mitt rum och ta en riktigt varm dusch och se om jag hittar något mumsigt i köket. Imorgon har jag ingen retorik och det bara visar på att det kommer bli en dunderhelg. 


Ett litet inlägg

Sitter på spanskan och tittar på film. Hänger inte alls med så kan lika bra vara på datorn. Snart blir det subway och sen ska jag vara barnvakt. Puss.

SNOW

Åhhhh det snöar här i Malmö! Åh ser ut som ett vinterlandskap!

Tisdag.

Hej hej.

Har haft en sjukt onödig skoldag idag. Först företagsekonomi där vi som vanligt inte gör nånting och sen håltimme för att simma på aq-va-kul på idrotten. På håltimmen åkte jag, Bea och Kelly in och åt en ljuvlig ceasarsallad på salads and smoothies. I die på de salladerna. Efter simningen blev vi så hungriga igen att jag, kelly, Helena och Duran åkte in till Hansa och satte oss på det nyöppnade Subway. Riktigt gott. Gick sen runt som en galning inne på Nilson och Bianco för att hitta ett par skor till vinter. Har inte bestämt mig för om jag vill ha ett par lårhöga stövlar, och om de isåfall ska ha klack eller inte, eller om jag ska ha ett par fodrade ankelboots. Vi får se, ska in till stan efter skolan imorgon med Kelly och titta lite till. Har precis kommit ut ur duschen och tvättat bort all klor från simningen och smörjt in mig med en bodylotion från the body shop. Nu ska jag öppna psykologiböckerna - för första gången...

there is something about love



sunny day oh so gone

Hola guapas!

Känner mig riktigt, riktigt glad idag. Det var ett tag sedan. Skolan var nästan ovanligt dryg idag och det kändes som om man bara betade av lektionerna utan att lära sig något. Brukar bli så med 2 svensklektioner på en dag men världens sömnpiller. Efter skolan blev det en visit på mc med kelly och härliga planer smeds (smides? Smedjes?) inför helgen. Kan vara därför jag är så glad, är glad för kellys skull helt enkelt. Åkte hem till papi i hans nya fina lägenhet och hängde där i några timmar innan det bjöds på pestopasta och film. Nu ska jag ta en varm dusch och krypa under täcket och läsa lite psykologi då vi har ett prov i just detta på onsdag och jag inte öppnat boken än. Duktigt. Äeh, blir nog en film istället förresten. Det ger mig mer.. Hehe.

Frisk!

Hey ya'll. Har i princip legat klistrad mot sängen sen i onsdags kväll och mått SKIT. Elias försökte få mig att äta på max igår (när min tjejmiddag egentligen skulle varit, så arg för att jag varit sjuk så varit tvungen att flytta den!) men fick bara i mig typ 10 pommes. Nu är jag iallfall halvt på benen och ska snart äta jättepulig söndagsmiddag (grillad kyckling, gräddsås, potatis, ärtor, morötter. Ja hela köret.). Har inte ätit på 4 dagar så ska äta som en jag vet inte vad.

Flu

Hej. Jag har fått maginfluensa såhär lämpligt till juridikprov, psykologiprov, tjejmiddag och helg. Trodde det skulle ha släppt till idag men fy fan vad jag mår. Rekomenderar er inte att skaffa barn som går på dagis och som drar hem alla möjliga sjukdomar. Nej, icke.

Interior


Har bott i mitt nya rum i nästan 1 år nu och jag har inte en enda tavla uppe på väggen. Anledningen? Jag har sjuklig beslutsångest och nöjer mig inte med något som inte är exakt som det jag har i huvudet. Detta har resulterat i att mitt rum är helt vitt. Skrivbort, byrå, sängbord, påslakan, gardiner. Ja, rubbet helt enkelt. Ena stunden vill jag ha det cleant och vitt och andra vill jag ha det mysigt med röda ljusstakar och mysiga sänglinnen i härliga färger. Så nu sätter jag ner foten och bestämmer att jag ska ha det vitt och någon röd detalj. Ja, det blir fint. Eller... Äh fan vad detta inlägget var onödigt.


Tisdag morgon.

Pluggade ihjäl mig igår och idag och har nu skrivit klart anteckningarna till kapitel 2/3. Pjuuh. Nu är det bara det sista (och största såklart) som är kvar att skriva och sedan ska jag bara plugga in allting. Känns rätt okej dock, har nog aldrig börjat plugga såhär tidigt inför ett prov innan. Men har så sjukt mycket att göra i skolan att jag inte ens hunnit börja på boken jag fick i födelsedagspresent och som jag såå gärna vill läsa. Rätt störigt. Idag står utvecklingssamtal på schemat och då min spansklärare är sjuk behöver jag inte träffa min mattelärare förrän 13.30. Skönt. Sen ska vi ta en sväng inom ikea och förhoppningsvis hitta några fina tavlor till mitt rum. Puss.

Tjoho!


Klar med anteckningarna till kapitel 1/3. Detta kommer firas med en clementin.

Känns verkligen som måndag.

Precis hemkommen från en låång dag. Skolan var nästan ovanligt dryg och sen begav jag mig till stan på jakt efter gardiner men det är ingen affär som har mina drömgardiner. Det hjälper ju inte att jag inte vet vilken färg jag vill ha heller. Oh well, kom hem med en present till mamma för att hon haft några stressiga veckor på jobbet och nu ska jag snart sätta igång med juridiken - kom aldrig nånvart igår. Har förresten helt glömt att säga att jag fick ett Thomas Sabo armband av min fina pojkvän i födelsedagspresent. En berlock med en klacksko och en berlock med ett E (för elias). Dog lite.

söndag.

Känner att jag håller på att bli sjuk och det är inte bra. Har så fruktansvärt mycket i skolan de kommande veckorna att jag nästan svimmar när jag tänker på det. Försöker ta en sak i taget så ikväll blir det att försöka få klart anteckningar till första kapitlet i juridiken då vi har prov på 3 stora kapitel till fredag. Har precis sett det nyaste avsnittet av Teen Mom på MTV och det var lätt det bästa nånsin! Kommer längta till söndagarna framöver just för att det sänds då. Nej nu ska jag äta macadamia glass. Det slår nästan daimtårta och DÅ är det jävligt gott!

bakislördag.


Elias kom inte hem förrän halv 5 igår så jag somna om tills dess. Vi beställde pizza och kollade på the heartbreak kid. Sen somnade vi tidigt och nu är jag hos pappa och firar fars dag. Och snart ska vi fira mig eftersom jag fyllde år i torsdags, wiho! ♥


Fridays fun!

Ligger i elias säng och dör av huvudvärk. Han är iväg och spelar cup så har heela täcket för mig själv. Igår var SÅ. JÄVLA. ROLIGT! Och idag får jag sota för fy fan vad jag mår. Elias kommer hem om 1 timme ungefär och sen får vi se vad den här härliga lördagen erbjuder. Hoppas på alkoholfritt.

Friday night


Sitter och försöker klura ut hur man fäster lösögonfransarna jag köpte tidigare idag. Om 1 timme ska jag sitta på bussen och sen är det party. HA EN FANTASTISK JÄVLA FREDAG!!


birthday.

   
Idag fyller jag 17. FINALLY!


tisdag kväll.

Nu ska jag hoppa in i en lång varm dusch och se senaste gossip girl avsnittet. Imorgon väntar ännu en lång skoldag och med tanke på att det är lite spänt i klassen nu ser jag inte fram emot det speciellt mycket. Men efter skolan ska jag träffa älskling då vi har 5 månader imorgon. Mys.

Tisdag.

 
Tog bussen upp till stan och besökte banken. Hann även med en runda på Indiska och Åhlens. Hittade världens finaste gardiner på Indiska och riktigt vackra koftor på åhlens. Återbesök snart! Hitta precis en artikel om att min buss i princip ska ställas in från den 12 december. Ska bli spännande att se hur hatobjektet skånetrafiken löser detta. Fortsättning följer...

fina bilder.










weheartit

Idag är jag ledig bara för att alla lektioner är inställda. Det gör den här fantastiska veckan ännu mer fantastisk. Igår var det minst sagt kaos i skolan, men löste sig lite till slut och sen kände vi att vi behövde en fika så vi satte oss på waynes och bara satt. Sen stack vi vidare till mff-firandet där jag hoppade exalterat till alla mff låtar som jag inte kan. En bra dag helt enkelt.

Man har så kul med


Ska nu hugga in i denna delikatessen som jag fick i födelsedagspresent.

cook, kalv, cook!

UPDATE: det blir kalv men det luktar himmelskt, jag är SÅ hungrig och vi ska inte äta förrän om 1,5 timme. Varför inte döda mig nu?

söndag.

ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT. Tänkte bara börja med det. Detta lovet har bara flugit förbi, men dundermysigt har det varit. Har varit min älskling sammanlagt 9 dagar vilket är väldigt mycket med tanke på att lovet har varit typ 10 dagar. Vi har strosat runt i stan, fikat, kollat på film hos kompisar och bara myst. Min finis. Idag har jag haft släktkalas då jag fyller år i veckan. Ytterst trevligt. Jag och alla mina systrar cravar pizza men mamma säger bestämt att det blir kalvstek. Asså. Det är ju gott, men när man är sugen på pizza vill man fan inte ha kalv. Tro mig.

fredag förmiddag.

Sitter hemma hos elias och vi ska snart bege oss mot stan. Igår lagade vi (han) mat; kyckling, klyftpotatis och vitlökssås. Himmelskt. Sedan somnade jag till american pie på tv och blev skitsur för att han väckte mig, hehe. Nej nu ska vi snart röra oss mot bussen. Vi hörs!

Thursday give me some ♥

Bion igår var hemsk, lätt den brutalaste av de alla. Kände mig spyfärdig när jag gick därifrån och tack och lov att det inte var fler 3D effekter! Idag har jag fullt med planer. Först ska jag förmodligen till det nya möbelvaruhuset Lutz, sedan ska jag äta lunch med min mamma på TGIFridays, kanske kunna klämma in en fika, vara barnvakt till 18 och sedan ta mig ner till höllviken och mysa med älskling. Busy day busy day. Inget mig emot.


I'm off




Nu sticker jag iväg för att se Saw 3D. Herregud kommer dö. PUSS.

autumn




Kan ju inte förneka att hösten faktiskt är rätt mysig. Idag har jag bara storstädat och ätit god mat och ikväll ska jag iväg på bio. En riktig höst(mys)dag med andra ord.

Pasta.


Till lunch idag gjorde jag pasta med fetaost, bacon, tomater och pesto. Så. Jävla. Gott.

tisdag.

Har vaknat på tok för tidigt men har också insett att det är då dagarna och lovet inte bara springer iväg. Igår åkte jag till Nova Lund med mamma. Ett besök hos tandläkaren och på Panduro Hobby hanns också med. Kom motvilligt hem med ett par uggs, en ny tandläkartid och ramar som jag ska måla svarta. Fint. Nu ska jag gå ut och göra mig en dunderfrukost och sen får vi se vad jag hittar på. Puss.

RSS 2.0