thurrrrrsday

Torsdag idag om ni inte visste det redan. Har varit en ovanligt lugn skoldag, den har bara flutit på liksom. Köpte ett par byxor inne på h&m på lunchen men måste tyvärr inse att jag inte drar en Small i byxor längre. Eller ja, det är min röv som inte gör det, haha såg ut som en redig boot-eyyy. Jaja nog om det, får lämna tillbaka de imorgon. Funderar på att slinka ner under mitt stora duntäcke, tända massa ljus och mysa gärnet. Med varm choklad kanske, hoho ooh vad myjsigt.

p to the m to the s




Sitter och pluggar järnet och kände att jag förtjänade en coca. Älskling var här en vända innan också. Denna veckan har alla mina dagar varit helt upp och ner. Jag gråter, skrattar, älskar, hatar om vartannat. Bara idag har jag hunnit med alla de 4. Gud, har så mycket att göra till imorgon. Förstår verkligen inte matten som vi ska ha prov på och har inte ens skrivit mitt retoriktal till imorgon. I die. Bokstavligt talat.

pms på jävligt hög nivå.

Har så fruktansvärt mycket att göra i skolan nu, plus massa strul privat PLUS pms. Detta gjorde att jag bröt ihop innan idag och grät mer vatten än niagarafallen. Sen tog jag tag i mig själv, åt lite chokladkaka (jätteäcklig var den) (mamma hade lovat att köpa hem daimtårta men gjorde aldrig det och det var det som triggade helt ihopbrytandet. dramaqueen), skrev min företagsekonomiuppsats och tog tag i helvetesmatten som verkar gå okej nu. Imorgon har jag en kort dag där jag ska träffa min fina älskling, finally!! Sedan ska jag plugga satan i gatan mycket. Ni kan få njuta av en bild på fantastiskt vackra mig från middagen igår hos fina stina. Puss.


Också var helgen över.

Ojojojoj har inte en lugn stund känns det som. Efter en helt sjukt dålig vecka har jag ändå haft en bra helg. I fredags stack jag och brudarna minus helena till luftkastellet och vad ska man säga, det var som det var. Åkte hem tidigt och däckade totalt, varpå min lillasyster väckte mig halv 10 dagen efter. Åkte sen ner till höllviken och sov hos älskling, kom precis hem och ska snart sladda iväg till stina som bjuder på tacos och film med lite dudes från klassen. Mys.

måndagar

Dagen har bara varit liksom, precis som många dagar är jobbiga är precis lika många bara ingenting speciellt. Missade min buss imorse för att jag bara inte kunde lämna min varma säng och bege mig ut i blåsten. Detta resulterade i att jag fick stå och vänta på nästa i 20 min i ösregn med mitt lilla paraply som sjunger på sista versen. Sedan åkte jag hem, åt himmelsk fiskgratäng till middag och var barnvakt ett tag. Ikväll ska jag dricka en megastor kopp te, titta på sex and the city och somna tidigt. Puss.

i'm in love!

Jag känner mig glad, riktigt riktigt glad. Jag vet faktiskt inte varför, jag hatar söndagar, har en hel skolvecka framför mig, massa plugg som måste fixas och ett rum som verkligen måste städas. Men allt detta känns bara som ett pyttelitet problem, absolut ingenting att oroa sig för. Istället för att tänka på allt detta skitet så fokuserar jag idag på det bra i mitt liv. Vi ska tillexempel äta jättegod fredagsmat idag, jag har ett halv daim liggandes bredvid min säng, det regnar och framförallt så är jag så otroligt, fruktansvärt kär så det finns inte. Bubblor och fjärilar i magen-kär.

hello sunday.

Halli Hallå, har inte haft en stund över till datorn den här helgen. I fredags såg jag, kelly, maxi och älskling på toy story 3 på bio. Det var vi och 200 st 5-åringar. Sen åkte jag och elias hem till mig, vaknade upp och bakade sockerkaka igår och sen blev det så att han sov här till idag igen. Så nu ligger han här bredvid mig och sussar, min fina älskling. Ska snart på kalas och sen ska jag plugga lite grann, sån trevlig söndag ska jag ha. Vi hörs!

Dagens temugg.



halsduk.


Är så sjukt trött hela tiden. Började 8.40 och slutade 2. Då drog jag och kelly in till stan och köpte biobiljetter till imorgon och jag köpte en ny halsduk från zara. Hittade inte koftan där och deras otrevliga personal är inte direkt hjälpsamma. Ska därför tillbaka dit imorgon och pressa de på information om var jag kan hitta den för den ska bli min. Jobbade sen en stund och kom hem till en massa pannkakor. Mumsigt. Imorgon ska jag äntligen se toy story 3, shit vad jag längtar!

skrutt.


Tänkte visa min mugg idag. Otroligt charmig.

Sitter och tittar på utfrågningen av oppositionen, rätt intressant faktiskt. Det är storm ute, vattnet i vår pool ser ut som om det håller på att flyga ur och vår studsmatta väljer att hoppa upp i luften och flytta sig en bit lite då och då. Nu ska jag ta en lång, varm dusch. Guuud så skönt.

Sailor


Har gått och suktat efter denna koft/jackan från zara nu i några dagar. Är såå sugen på att köpa den, men 699 kronor kommer kännas i plånboken. Oooh måste till zara imorgon och känna på den!

salad and hot coco




Hade bara två lektioner idag och sen åt vi lunch allihopa. Tog en ceasarsallad från salads and smoothies, så jävla god! Sedan gick jag in på zara och köpte ett par byxor och tog en varm choklad innan jag åkte iväg till läkaren för att få rätt på min huvudvärk. Åkte sen tillbaka in till stan och tränade med kelly och åt sen middag med henne. Nu är jag hemma och undviker att titta på spanskboken vars 50 glosor jag ska kunna till på fredag. Ciao.


min kärlek.



min dag känns plötsligt otroligt mycket bättre.

Kväll.


Sitter här och dricker te och tittar på mtv vmas. Har haft det sämre kan jag ju säga. Har fått en sån crush på te, dricker det hela tiden. Mmmm. Tänkte om ni ville se tekoppen, men ni får se mer av mitt osminkade ansikte. Inte helt fel det heller väl.

som alla tisdagar.


Kort skoldag idag och en riktigt jobbig idrott. Hade inget coopers, det blir nästa vecka, men en satans jobbig uppvärmning gjorde att jag varit död resten av dagen. Som om det inte räckte skulle jag jobba sen också och kom hem för en liten stund sedan. Har iallafall fått med mig en foundation och en puderborste hem från stan idag så det har gjort det lite bättre. Nu ska jag ligga i min säng och kolla på film exakt hela kvällen för jag är helt död, gud asså.

chokladpuffs.


Hur glad blir man inte när man kikar ut genom persiennen och ser att det regnar och sen kommer till köket beredd på att äta en tråkig lingongrova och hittar nesquik puffar i skafferiet. Shit vilken bra början på dagen. Vi ska springa coopers i skolan är det tänkt (springa allt vad man kan i 12 min runt en bana) och om det är sånt här väder kommer det nog inte bli av. Halleluja!

the greatest thing.





Har även en mapp som heter kärlek...

som alla måndagar.

Tumblr_l8nzvaphop1qafol9o1_500_large
En fruktansvärd skoldag med blandannat 2 svensklektioner, träning i 1,5 timme, låååång varm dusch och potatis, fiskpinnar och remouladsås (sjukt underskattat) har min dag innehållit. Nu är jag så trött så jag vet inte var jag ska bli av och har ett enormt sug efter choklad. Åh det är jag såå värd nu.

inspiration.


På min dator har jag en mapp som heter inspiration där jag samlar fina bilder på saker som ja, inspirerar mig. Har bland annat massa outfit bilder, och här är en som jag ÄLSKAR på michaela forni. Hela bilden är bara glad liksom. Jag vill också utstråla glädje. Tänkte att eftersom det hittar hit fler och fler besökare så kanske jag kan visa lite bilder från den mappen ibland när jag känner för det. Nu ska jag slänga mig i min nybäddade säng och läsa lite gamla elle-tidningar.

söndagkväll.


Kom hem för någon timme sen efter att ha mött upp kelly för att gå och bränna lite kalorier. Nästan 400 kalorier för att vara exakt, wiho. Vi gick sen och åt lite middag och nu ligger jag här och känner mig helt död. Ska göra mig en väldigt efterlängtad kopp te och titta på ensam mamma söker innan vardagen drar igång.

go go go


Nu sticker jag iväg och tränar på forum. PUSS.




lugg.


buytheway

Jag älskar deras hår. Hade gjort allt för att ha det likadant men har en känsla av att mitt inte skulle ligga lika välfönat och fint som deras. Färgen är helt fantastisk också, åhh kanske ska göra det ändå...

ballonger.


Har ändrat designen igen men när jag inte har något att göra brukar jag gå in och pilla i stilmallen och allt vad det är. Valde denna bilden för att den är AMAZING och för att jag just i denna sekund inte orkar bry mig en liten gnutta om vad andra tycker. Har liksom glömt bort mig själv i mitt eget liv och jag tänker inte låta det hända igen. Och tjejen på bilden verkar inte bry sig ett skvatt om något annat än där hon är just nu och det hon gör, och så vill jag också bli. Därför får det bli lite av en inspirationsbild varenda gång jag kollar in på här. Vi har förresten haft besöksrekord idag, jippieyey.


11 sep.

Vaknade upp med min pojke bredvid mig och sedan dess har vi legat i sängen och kollat film hela dagen. Mys. Nu har han åkt hem och vi har gäster. Ska äta gooooood mat, asså nu snackar vi om mat som är bättre än ja, sex och kärlek. Efter maten får vi se vad natten erbjuder. Puss på er.

Och förresten, snälla gråt en skvätt idag. Det är 11 september och jag gör allt för att inte tänka på det för då svämmar mina ögon över. Men som sagt, skänk iallafall en tanke.


and i'm brown.

 
Smashing hit. Älskar't. Nu ligger jag med mina fina röda spetsunderkläder, tittar på the hills och ska hitta orken att ta på mig nånting mer täckande innan boyfriend kommer hit. Ha en underbar kväll, för det ska jag ha. ♥

change change change.


Jag färgar håret. OCH NU HÅLLER VI TUMMARNA ATT DET SKA BLI FANTASTISKT.


heaven in a bottle.

SORRY för dålig uppdatering men har varit igång hela tiden känns det som. Igår åkte tjejerna hem till lykke efter skolan för att äta middag, suupergod pastarätt blev det. Sedan cykla vi in till stan och såg singing in the rain. Som vanligt fick jag ju migrän och fick åka hem i pausen så såg inte klart den. Somnade alltså vid 9. Idag gick jag i skolan till 1 och åkte sen in och köpte en alldeles himmelsk parfym på zara, åkte till ikea med mamma och ska snart äta hemlagad pizza. Frågan är om jag vågar ta mig till strandbaden ikväll, med tanke på mitt inte helt välmående huvud. Vi får la se helt enkelt.

saker jag undrar över

Vad gör du när du inte hör av dig på hela dagen. Tänker du på mig lika mycket som jag tänker på dig (25/7). Varför måste du spela fotboll hela jävla tiden. Varför ska du ut med dina kompisar på fredag när du ska spela match tidigt på söndag så vi inte kan träffas på lördag heller (trots att jag inte har nått emot att du går ut med dem överhuvudtaget). Tänker du ens så långt som jag gör om sånt. Har du ens insett att vi inte kan träffas. Lägger du märke till mina vackra underkläder jag köper bara för din skull (okej mycket för min också). Känner du inte också bara för att nästa gång du ser mig i skolan dra med mig in i ett hörn och kyssa mig tills jag inte vet vilken dag det är. Vill du inte bara slita kläderna av varandra så fort vi ses.

Jag vill. Jag gör.


Cosmopolitan.

 
Tänkte kurera mig med hjälp av cosmo och det det hjälpte lite, kolla bara mitt smile. "Är denna människan verkligen sjuk?" tänker ni nog nu. Jag säger bara att ni skulle höra mig prata. Nu ska jag laga pasta med pesto, kyckling, körsbärstomater och fetaost till mig och papi, mumma!


lingerie.


Är nog ingen nyhet att jag formligen äääälskar underkläder. Nu var det faktiskt rätt många veckor sedan jag köpte något nytt set så kanske är dags att unna mig. Dessa ovan är från lindex och fruktansvärt söta så det blir kanske ett besök där snart. Fingers crossed.


sweet


hemma dag 3. Börjar snart krypa på väggarna för jag är så fruktansvärt uttråkad samtidigt som jag inte orkar röra mig. Jag saknar min älskling som in i bomben och kommer tydligen inte få träffa honom i helgen som det ser ut. Får spel. Nej nu ska jag fortsätta skriva min önskelista som hittils bara består av saker från make up store. Fyller inte år förrän i november men har man tråkigt så har man, inte sant?


jordgubbar eller hallon?


Den här kakan åt jag i köpenhamn. Den ser så fruktansvärt god ut, och den smakade väl okej. Ingen smaksensation direkt. Så tycker jag att det är med det mesta i livet. Man planerar något speciellt, bygger upp förväntningar, spelar upp det man tror kommer hända i huvudet gång på gång och resultatet blir bara okej. Om vi tar en planerad fest som exempel. Man går i flera veckor och tänker inte på nånting annat än den här festen. Vad man ska ha på sig, vilka skor man ska ha, ska håret vara uppsatt eller nersläppt, lite eller mycket svart runt ögonen. Och allt slutar bara med att den klänningen man hängt fram sen några dagar hamnar på golvet och någon annan gammal trasa man tycker ser bra ut för stunden åker på. Man fixar och lockar håret så att det blir en sån härlig volym, men sätter upp det strax innan man kommer fram. Man tänker att man är skitsnygg när man är naturligt sminkad men letar ändå febrilt efter kajalen innan man anländer. Man är aldrig nöjd helt enkelt. Men tänk om man skulle ta det som det kommer, hålla sig till sin plan och känna sig vrålsnygg i det istället för att ändra saker som varit mycket finare från början. Tänk så enkelt allt hade varit.


marry me?


Amen hur söt är inte den här tjejen då? Hennes hår är ju typ det vackraste jag sett på länge, lite sugen på lugg nu. Men med tanke på mitt senaste besök hos frisören där jag klippte av hela mitt långa prinsesshår måste jag nog avvakta lite. Så vacker!


måndag hela tiden.

Är hemma idag igen, migränen har lagt sig men lämnat ett riktigt tungt huvud efter sig. Det är ju självklart inget bra på tv de dagarna jag är sjuk heller. Nu kom solen fram lite och nu försvann den igen. Dags för mig att försöka hitta något att äta känner jag, som jag svamlar. Gud, mitt liv är fruktansvärt tråkigt just nu.


Jag kan inte sluta gråta så ont jag har. Jag har ont överallt. Min extrema förkylning som gjorde att jag använde 6 näsdukspaket under en eftermiddag gick över till illamående som gick över till huvudvärk och som gått över i en fruktansvärd migrän. Allt detta på ett dygn. Jag orkar inte, jag har ingen ork kvar.

en lista om kärlek för att jag är så jävla kär

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?

Haha finns väl inte så mycket jag kan göra, men kan lugnt säga att han inte hade funnits kvar i mitt liv efter det. 

Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)

Ja, beror på hur man ser på det. Men 2 om vi räknar mitt nuvarande tycker jag.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?

Ja verkligen! Fint att ha en dag när man verkligen får visa sin kärlek för varandra, tycker ni inte?

Blir du lätt kär?

Blir nog inte lätt kär, men jag blir väldigt lätt intresserad och tänker inte på nånting annat än honom.

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?

Om jag hittar en kille som förstår när man ger hintar så kommer jag gifta mig med honom direkt, haha. Nej men de måste vara snälla, lite spontana och inte blyga (jag är rätt blyg så det blir bara väldigt fel om han också är det, tro mig!)

Vad är det mest avtändande du vet?

killar som låter mig alltid fixa och fråga allting. Tillexempel när vi ska träffas, hur dags, vilken bio vi ska se osv. Även riktiga idioter.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?

Jag tycker man ska komplettera varandra. Det den ena inte har, har den andra och då blir det prima ballerina.

Hur länge varar dina förhållanden?

Har en fruktansvärd ovana att vara tillsammans med killar i 2 månader, göra slut med dem och tjejen de träffar efter mig är de tillsammans med i flera år. (Har varit så med alla killar jag varit tillsammans med..)

Har du fått ditt hjärta krossat?

Jag får mitt hjärta krossat hela tiden, även om det är små grejer. Har väldigt lätt för att tycka att allting är mycket värre än vad det är. Men fått mitt hjärta krossat av att förhållandet tagit slut? Nej, men att elias ska göra slut är en av mina värsta fobier för jag undrar hur jag kommer kunna överleva.

Vad är det mest romantiska du varit med om?

Hmm... har nog inte varit med om att killar gjort så mycket romantiska saker för mig. älskling tog med mig och såg satc när vi bara träffades och det var så himlans gulligt. Men det brukar vara jag som hela tiden försöker göra små romantiska saker för honom, dessvärre.

Hur raggar du?

Jag kan varken ragga eller flörta, herregud börjar skratta direkt. Let'em come to me.

Har du en "utseendetyp" hos killar?

Nej, det är väldigt olika. Sålänge de inte är för smala och för korta så är jag rätt nöjd.

Beskriv en perfekt första dejt:

åhh, en härlig middag och en kärleksfilm på bio tror jag. Tråkigt kanske, men otroligt mysigt.

Vem var din första kärlek?

Får nog säga elias, för så som jag känner nu, har jag aldrig känt förr.

Vad tycker du om att ligga på första dejten?

Nae, är man på dejt är man ju villig att ha ett förhållande och då är det roligare att vänta. Men är man ute på fest är det lite en annan sak.

Vad tycker du om one night stands?

Inget för mig nu

Hur är du som flickvän?

Väldigt romantisk, gör verkligen allt för att göra den andra glad. Måste tyvärr få bekräftelse på hur han känner rätt ofta för annars blir jag osäker. Men ja, vad vet jag egentligen.


atjo

 
Igår åkte jag från älskling och träffa kelly i stan för en fika innan vi åkte till svedala för att kolla på älsklings match. Efter det åt jag och kelly kebab medan elias försökte sno pommes från våra tallrikar. Jag är så fruktansvärt förkyld att jag är hemma från skolan idag så nu ska jag ta en varm dusch och bädda ner mig med en kopp te och sex and the city. Puss.

jag hjärta dig.


nu sticker jag iväg till min älskling. vi hörs imorgon. ♥


blue

 
Tänkte bara visa min nya skjorta från h&m. 199 pix och jag älskar den.


Friday night

Igår... Ja vad ska man säga. Insparken slutade i ambulanshämtningar och lite sånt tråkigt men helt ärligt, dricker man så mycket får man skylla sig själv. Efter alla bravader drog vi tjejerna in till donken då vi alla kom på att vi inte ätit någon middag (?). Sen drog jag och helena hem och jag önskar att jag kunde säga att jag somnade som en stock direkt när jag la mig på kudden men det gjorde jag inte. Har vaknat hela natten. Måste vara mitt omedvetna som spökar, hehe.

FREDAG

  
Denna vecka har jag inte suttit ner en endaste sekund känns det som. Dagen började med en retoriklektion där jag skulle hålla tal, gick riktigt bra. Är sjukt stolt över mig själv! Efter det hade vi juridik och engelska och sen drog jag och kellsan in till stan för att få våra böcker signerade av blondinbella som var jättetrevlig. Sen köpte jag ett läppstift, fikade med kellsan och mysan och åkte hem. Ska snart bege mig in till stan igen för att ha inspark för våra ettor, kommer bli kalas. Ses i Slottsparken, var den nu ligger. PUSS.


sweet child of mine

  
Skolan idag kändes sjukligt lång och ändå slutade vi 2. Drog in till stan med kellsan och helena och sen anslöt sara. Nu har jag nästan precis kommit hem och har en störig liten tjej som nästan ligger på mitt ansikte. Imorgon kommer blondinbella till malmö och gissa vem som ska dit? jag och kelly förstås!

j'adore


amelie de montmartre


en helt vanlig onsdag.



Oh what-a-day! Efter en lång skoldag med retorik på en helt annan skola som kelly och jasmine fick hjälpa mig att hitta, var jag så trött så att jag trodde jag skulle lägga mig ner och sova mitt på studentgatan. Lyckligtvis gjorde jag inte det utan mötte åter upp kelly, jasmine och emmy på subway innan jag traskade iväg och tränade i min ensamhet. Blev BodyBalance idag, pilates och yoga blandat. Oerhört jobbigt men otroligt skönt. Nu har jag precis tagit itu med alla mina triljoner läxor till imorgon och kan nu bara slänga mig i min härliga säng och läsa blondinbellas bok som jag spontanköpte innan idag. Puss.


RSS 2.0