ingen bra dag.

Vi missade bussen imorse till skolan så åkte istället hem för att plugga. Det har väl gått sådär eftersom mina två hektiska veckor börjar just nästa vecka och att jag förmodligen kommer glömma bort allt om jag pluggar nu. Ska göra någon lunch och se ett avsnitt oc innan jag lite senare åker tillbaka till min älskling. Måste förmodligen åka och köpa en mascara för pengar jag inte har också. Älskar att vara tjej.

my baby's back


med mitt nyfönade hår.



Nu sticker jag iväg till centralen för att möta upp min kärlek som varit borta på tok för länge. PUSSPUSS.

ÄNTLIGEN!




Idag!!!!!!


kärlek.

Har precis sett klart 500 days of summer och går vidare till The Notebook (som är en utav mina favoritfilmer). Blir kärleksfilmsmarathon för min del ikväll.


Imorgon imorgon imorgon.

Tumblr_lgjl0d6wqx1qe1mjuo1_500_large
Tumblr_leprp9mytf1qzi2s9o1_500_large
181945_187675017939719_166880013352553_449717_3178253_n_large
Tumblr_lh82n2omxp1qc0dx7o1_500_large
Tumblr_lgqo7mv4721qzdf9po1_500_large
Tumblr_lh5jt76aeg1qdv182o1_500_large

on a saturday.

Vaknade upp med fortsatt huvudvärk så idag ska jag bara kolla på film och äta popcorn. Sånt som man nästan bara kan göra på lördagar. Ska fortsätta drömma om abercrombie & fitch affären i köpenhamn, där killarna stod utan tröja och sa "haj piger" eller något sånt. It was a good day.
Nej, film var det ja!

hej hej hallå!

Och förresten. Välkomna alla nya läsare!

Ibland ser jag ut såhär:


Men oftast ser jag ut såhär:


Hoppas ni stannar! Puss.

a day in the capital C

Vilken dag! Är heeeelt slut. Åkte in till köpenhamn vid 11 med sara, beata, lykke och kelly och strosade runt i typ femtusen butiker. Åt en sjukt god lunch på Café Norden följt av besök i ytterliggare femtusen butiker (däribland cos och topshop - LOVE). Tre par trosor fick följa med mig hem från topshop. Sedan började klockan springa iväg och vi insåg att vi nog skulle börja dra oss mot tåget tillbaka. Hoppade på metron - åt fel håll - och hamnade på någon station i "the hoods". Dvs att de satt och rökte på på bänkarna och sånt trevligt. Tillslut satte jag och kelly oss på tåget tillbaka till malmö medan de andra fick gå tillbaka till centralen för att fixa med deras biljetter. Var hemma en halvtimme, kastade på mig kläder och sminkade mig och drog sen till Helena i Västra Hamnen där det bjöds på middag. Och nu är jag hemma i min säng. Som jag har saknat den. Och elias som kommer hem om 2 (!) dagar!


Köpte dock 2 lite sexigare och lite mer genomskinliga också.


godnatt.


Och med den säger jag godnatt. Imorgon blir det danmark!

ohhhhhhh gåshud.



Den här tjejen är så lik mig att det är läskigt. Ju längre jag kollar på bilden, desto mer ryser jag. Nä FY FAN VAD LÄSKIGT!!

you're the wind beneath my wings.

Jag har precis läst ut en bok jag köpte igår. På 426 sidor. Ibland undrar jag om jag är riktigt frisk. Fick ett efterlängtat samtal från älskling som gjorde mig så glad att jag inte brydde mig om att det var falukorv till middag. Har varit barnvakt en sväng också och inte ens det var speciellt jobbigt efter att han ringt. Ibland kan jag tycka att det är läskigt att en människa kan ha så stor påverkan på någon annans liv. Det är lite som att han bestämmer hur jag mår. Tänk efter, det är verkligen så. Och just nu mår jag strålande! Känner nästan på mig att sommaren är påväg. Eller nej. Stryk det sista.

godmorgon


fab-u-lous

OJ OJ OJ vilken drömdag! Har hunnit med att klippa mig, äta på en restaurang, shoppa och se på bio och bara mått så grymt bra. Vi tar det i bilder istället:


Medan min syster klippte sig plöjde jag högen av tidningar och kom fram till att Elle UK är överlägset bäst. Den jag läste hade såhär många sidor och vägde säkert 3 kilo.


Freja Beha Erichsen var med i inte mindre än 3 olika reklamer. Chanel, Valentino och Max Mara.


Jag klippte mig såhär fint.


Sedan promenerade vi till Mando och dog lite när vi smakade på köttet.


Ja, ni ser ju!


Jag provade fina sommargrejer på zara.


Men köpte istället den här fina bh:n på h&m. Köpte först en svindyr på Triumph men gick in på hm och föll för denna. Och bestämde mig för att kärlek går före bekvämlighet så jag lämnade tillbaka den.

Och sen gick vi på bio och såg Min låtsas fru. Hade noll förväntningar men skrattade mig ändå igenom hela. Himla mysig film.

Och där har vi min härliga dag!

Jag kan.

Jag vill åka till paris och äta macarons. Jag vill slänga allt i min garderob och köpa en helt ny bara med saker jag älskar. Jag vill ligga på en filt på stranden en sommarkväll med den jag älskar mest, titta ut över havet och tänka att fan, allt är möjligt. Jag vill vara arton och dansa loss på något ställe en hel natt. Jag vill ha ett sovrum som när folk går in i tänker: detta är verkligen felicia! Jag vill kyssa honom och känna en svag doft av armani code och känna att han gör mig till världens lyckligaste. Jag vill sitta någonstans i Italien precis innan det blir mörkt och ha melissa horn på repeat. Jag vill måla om mitt rum i någon mysig färg och köpa en massa lampor som ger ett sånt där mysigt ljus som vita lampor i ett vitt rum aldrig kan ge. Jag vill sitta på en bänk vid vattnet i grekland och äta fetaost. Jag vill bli vuxen och välja att äta kakor och te till frukost för ingen kan ju säga att jag inte får. Jag vill stå på ena sidan av Brooklynd Bridge och blicka ut över skylinen och vara tvungen att ta tag i bröstet för att jag är rädd att hjärtat ska explodera.

Tisdag.

Gårkvällen blev väldigt mycket bättre när älskling loggade in på msn och vi äntligen kunde prata. Herregud vad jag saknar honom.
Idag har jag varit på ikea med mormor och Nicole och nu ska jag försöka plugga bort lite av den gigantiska högen av böcker här hemma. Det varvat med att hata mitt rum. Jag skojar inte när jag säger att det ser ut som jag precis flyttat in, när jag i själva verket haft det i över 1 år. Åhhh vredesutbrott.

good bye you gorgeous fluffy room


Har möblerat om i mitt rum och ser nu ut lite som på bilden. Det fina, vita fluffdrömrummet jag velat ha (och haft!) blev väldans jobbigt att underhålla och ens röra sig i med en stor säng i mitten av rummet. Har därför fått besegras och har nu ett tråkigt tråkrum á la alla ungdomsrum i Sverige. Är nu på sämsta humöret.

En måndagsdag

Vilken härlig start på veckan! Vi åkte in till Let's go och bowlade och sedan åkte vi vidare till Jensens Böfhus och åt underbart (blodigt) kött. Nu har vi nästan precis kommit innanför dörren och snart kommer mormor hit och fikar. Bjuder på lite bilder från dagen, och medan ni kollar på de läser jag mina anteckningar på mobilen...♥






alltid i mitt hjärta.


Hur härligt att vakna upp av ett efterlängtat livstecken på facebook och att hitta detta på sin mobil? Och efter det väckning av mamma och scones eftersom hon fyller år idag. Grattis fina du! Vi ska därför iväg på äventyr hela dagen och när jag kommer hem, så ska jag bara ligga och läsa detta om och om igen.

På söndagar saknar man lite mer. Har ni märkt det?




feel my adrenaline.

Tumblr_lg80knrxpq1qdsjhho1_500_large
Tumblr_lgwaseuqut1qgqudvo1_500_large
Tumblr_lgvflu82zd1qajjdco1_500_large
Tumblr_lgb9h4ic2h1qdlthio1_500_large
Tumblr_lgswdatmyf1qau8q7o1_500_large
Tumblr_lgshryfhpo1qabct4o1_500_large
Tumblr_leeuhwjiiv1qft29mo1_500_large
Tumblr_lgusxwoika1qctjnko1_500_large
Tumblr_lcwxuuxviz1qea1ofo1_500_large
Tumblr_lgts8ehwnh1qbyk3yo1_500_large
Tumblr_lgsdta9aba1qflyp7o1_500_large
Tumblr_lgs3o8y9ra1qch9dho1_500_large
Paris_large
Tumblr_lgogacjn1m1qf6q6go1_500_large


Den här veckan

Jag har ätit fantastisk mat. Jag har älskat. Jag har saknat. Jag har gråtit. Jag har skrattat. Jag har druckit öl med kompisar jag inte träffat på länge. Jag har upplevt så fruktansvärt mycket kärlek. Jag har kysst någon hejdå och sedan inte lett på flera timmar efter. Jag har gjort en ögonfransböjning och sedan inte kunnat sluta kolla mig i spegeln. Jag har shoppat och dansat runt hemma i min nya klänning. Jag har ätit bakelser. Jag har brutit ihop tre gånger. Jag har hängt med min familj. Jag har mått förjävla dåligt men riktigt bra på samma gång och undrat hur det är möjligt. Jag har läst elle och förundrat mig över hur vackra människor det finns.


diamonds are a girls best friend


Amen HUR FIN?!

en lördag i min smak.

Har haft en riktigt härligt lördag med min familj. En sådan som man inte riktigt vill ska ta slut.


Vi gick en runda på stan och det var så fint väder att jag hade solglasögon.


Min fina mamma.


Sen kom vi fram till något som heter Ebbas Hus. Det var en gammal tant i början av 1900 talet som skänkte det till kommunen för att ha det som museum när hon dött. Och jag tyckte det var hemskt men fint.


Det hade en hemskt gullig innergård.


Vi åkte en runda till Västra Hamnen. Sedan köpte vi med oss en massa bakelser hem och planerade middagen. Det blir thaibuffé: kycklingspett, marinerade räkor, biff med bambu, stekta nudlar, ris, jordnötssås och så vidare, och så vidare. Oh så gott det ska bli.

Besos


Hej mina fina. Igår drack vi lite öl och chillade youtubeklipp hos mysan och nu ska jag iväg på lördagsäventyr med mina föräldrar.

så fruktansvärt jävla vackert


Det här är ju bara så fint så jag dör. Helt fel dag för mig att se detta, så samtidigt som mitt hjärta fylls så mycket av värme och min mage av fjärilar, så hugger det till i mig av saknad. Bilden är tagen härifrån.

friday xoxo

Tröstshoppade en underbar klänning och en roströd t-shirt. Och en present till mamma som fyller år på måndag. Nu sitter jag och äter tomteskum och ska se någon film. Puss.


I hate goodbyes.

Sitter och ser på när elias packar och fixar och donar. Jag vill inget hellre än att slita upp allt han packat och spänna fast honom på en stol, också får han sitta där tills han missat flyget. Jag hatar hejdå. Och jag hatar det ännu mer när det sker på en dum 141 buss där han ska gå och av och jag åka vidare. Därför har jag bestämt mig för att tröstshoppa upp mina allra sista pengar och låtsas att jag mår strålande. Ja, så får det bli.

Today-is-perfect-day-29_large

jag vill vara en björn.

Har precis fått reda på att i vecka 10 och 11 har jag 5 prov på 7 skoldagar. Mitt humör är verkligen i botten och jag vill inget hellre än att åka hem och lägga mig under täcket och stanna där till sommarlovet. Men det kan jag ju inte. Tyvärr.

good evening and good night

Jag är så glad glad glad för jag har fått en kommentar! Kanske en smula patetiskt men nu kommer jag vara glad jättelänge. Tack!

Har laddat ner Ciao Bella för den är så bra och hade gjort allt för att ha en ben & jerry cookie dough i ena handen och typ en slev i andra. Det hade suttit så fint så det är inte sant. Och en stor maraboukaka. Gudars. Ska istället lägga mig under mitt lite för stora täcke och sova för imorgon kommer bli en lång dag. Kommer nämligen inte sova något då eftersom jag bara ska pussa på min pojke som åker till spanien på fredag. åh i'll miss you.  

a gal without makeup

Denna dagen har faktiskt varit bra. Inte alls som jag trodde att den skulle bli. Kom hem för en stund sedan efter att ha gjort en ögonfransböjning, nom nom nom! Blev jättebra och jag längtar ihjäl mig till imorgon då jag får måla på mascara. Har precis ätit lite pasta (med en halv burk pesto) och nu ska jag hugga in i den nya Elle-tidningen. Imorgon blir en tråkig dag med barnpassning och dryga lektioner så ska njuta riktigt ordentligt nu ikväll. Känner nästan för att sätta på Chocolat ikväll igen bara för att den är så jäkla bra.






over and out

Eftersom denna dagen inte varit jätterolig och eftersom imorgon kommer gå i samma spår med mattetest, pytt i panna till lunch och en skoldag från 9-16 så strejkar jag nu. Bäddar helt enkelt ner mig i sängen, nyduschad och fräsch, och tittar på en riktigt bra film. I detta fallet; Chocolat.

älskling: jag älskar dig.

Igår var det min favorithögtid på hela året - alla hjärtans dag. Och jag är väl medveten om att det nästan bara är jag som kallar det för högtid men jag gör det eftersom det är en dag fylld av kärlek och sådana vill man ju bara ha mer av. Älskling och jag åt på vespa och åkte sedan hem till honom där jag fick en bok som jag velat ha så himla länge. Åh åh åh vad glad jag blev! Läste ut den på två timmar. På vespa åt vi tomat och mozzarella till förrätt och sedan åt jag en pasta med paprikasås och kyckling medan han tog pizza. Himlans gott. Kunde knappt slita mig från sängen imorse när han låg kvar under det varma täcket. Note to self: börja skolka mer.


sidenote.

Har precis målat naglarna i en fin färg och känner att mitt hjärta blir varmare för att jag tänker på dig.


memories.

Gårdagen spenderades mysandes med min karl (som jag älskar så så mycket) framför due date och popcorn. Idag har vi bara tagit det lugnt och pussats och nu sitter jag hemma hos min pappa som lagar hasselbackspotatis, fläskfilé och kantarellsås till oss. Detta ska såklart avnjutas till Solsidan om en halvtimme.

Skulle först lägga upp en bild, men så fastnade jag för alla gamla bilder jag inte sett på vad som känns som hundra år. Gud alltså.

I looked damn fine on new years


Hello sunshines. Har hunnit med en himlans massa idag och klockan är bara halv 3. Åt middag till frukost och sedan tog vi bussen hem till honom. Ikväll blir det middag+filmmys men först vill jag hitta på något i detta FANTASTISKA vädret! Malmö har sol för första gången på 4 månader och det måste firas! Puss.

"Här kommer smältblicken"

Har precis kommit hem efter att ha sett bio med kelly och stina. Det blev Trassel, ni vet den där filmen (rek från 7 år) om rapunzel i 3D. För 125 kronor fick man en så himla fin film. Vi satt tårögda allihopa och på slutet applåderade alla. För den var verkligen magisk. Disney förtjänar alla rosor de får för they make movies and they make it good. Ligger i min säng och myser och ska sova några timmar innan älsklingen kommer hit från KB. Hinner nog sova rätt många timmar alltså. Sov gott <3



för jag vet det.

Ni vet ibland när det kan göra lite ont i hjärtat för att man saknar för mycket. För att man älskar mer än man riktigt trodde man kunde. När man blir varm i hjärtat bara av en tanke eller när man känner något salt på kinden och allt blir suddigt för man tänker på allt som kan krossa det.

6 and luv












Hunny bunny


Sitter och avnjuter en kopp te framför oc och bläddrar igenom min psykologibok. Efter skolan idag blev det en sväng till subway och sedan en liten runda på stan med kelly, lykke, beata och jasmine. Provade ca 350 läppstift och glans men kunde inte bestämma mig för vilket så får vänta lite. Allt har ju blivit så satans dyrt samtidigt som studiebidraget inte höjs alls. Dåligt. Nä vi hörs imorgon hörrni för nu måste jag verkligen ta tag i pluggandet. Puss.

är helgen redan slut?

Min helg har varit übermysig trots att den mest bestått av sömn. I fredags var jag skitglad över att ÄNTLIGEN få äta godis och sötsaker efter en veckas lidande, men vad händer då? Jo jag och elias somnar klockan 20.00 utan att ha ätit något annat än middag. Och igår fick jag akut magont. Vilket gjorde att den efterlängtade hallonsorbeten vi hade köpt låg och smälte i en skål bredvid mig medan jag dog av smärtor. Somnade alltså vid 22.00 på grund av det. Känner mig snarare som 70 än 17. Förutom detta så har vi bara tagit det lugnt, strosat lite i stan och sagt jag älskar dig ungefär hundra gånger i timmen. Vet faktiskt inte varför. Nu ska jag snart äta söndagsstek och sedan sätta igång med geografin och psykologin. Hatar verkligen söndagar.

en tanke bara


Det är något med den här bilden som berör mig. Jag tror det kan bero på att himlen är sådär förväntansfullt blå som den bara kan vara några minuter mellan att dagen tagit slut och natten tar vid. Jag pratar nog bara i nattmössan men jag känner ett sånt lugn när jag ser den här bilden att jag skulle göra allt för att vara där igen. Andas in krispig nysnö och försöka spänna händerna i fickorna ännu mer för att inte frysa. Stå och beundra denna vyn i några minuter för att sedan dras tillbaka till verkligheten när det kommer en kall vind. Då går man hemåt, sjunker ner med huvudet och upp med ryggen och går stelt som en pinne snabbt snabbt. Men en gång vänder man om för man vet ju aldrig när man känner lugnet igen.

raspberry soda



Sitter och avnjuter en hallonsoda och lite mexicanos till ett oc-avsnitt. Ska snart läsa lite om Moliere och njuta av att inte ha varit barnvakt på första gången på väldigt länge. ♥

le blogs

Jag har några bloggar jag klickar in på hela tiden varje dag och nu när jag har en iphone blir det rätt många gånger om dagen också. Här är mina absoluta favoriter i alla fall.

- Michaela Forni

- Amanda Schulman

- Alex Schulman

Nio till fem

- The Sartorialist  

- Knight Cat

- We Heart It


honey you have nice melons

Har precis varit på Ikea och ätit och firat att jag är frisk. Lite senare kommer det upp en lista över mina favoritbloggar, ska bara äta lite honungsmelon till halv 8 hos mig först. Puss.


lista.

10 FAVORITER

Färg: ljusblå och hallonröd

Mat: Älskar pasta. (särskilt Casa Mias broccolipasta och uffes ostsås med lövbiff). Men en rejält blodig köttbit slår pasta alla gånger. Den ska vara helt illröd på insidan. Åh nu blev jag hungrig.

Band:
Jag har inga favoriter inom musik faktiskt. Lyssnar på väldigt mycket olika musik.

Film:
Working Girl, Dirty Dancing. Har en stor crush på 80-talet och hade gjort allt för att få uppleva det.

Bok:
Allt av Sophie Kinsella. Och gillar Elsas Mode böckerna för de är så nutida.

Sport:
Tennis!

Årstid:
Vår

Veckodag
: Lördagmorgon. Finns det något härligare än att vakna upp och inse att det är lördag?

Glassmak:
macadamia, kola eller hallonsorbet. Och jordgubb.

Tid på dygnet:
hmph.. Alla kan vara dåliga och alla kan vara bra.

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: extremt uttråkad (därav listan)

Smak: nässpray. Ja det är tyvärr sant.

Kläder: mjukisbyxor, borgartröja.

Bakgrund:
Sommar i Sverige

Nagellack:
Inget alls faktiskt

Tid:
halv tio

Omgivning:
Mitt rum. Dvs en stor fluffig säng.

Irritationsobjekt:
Att mitt liv är rätt tråkigt för tillfället

6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nix

Brutit mot lagen: Ja

Blivit arresterad: Nej

Badat naken: Ja

Varit med på TV: Ja

Kysst någon du inte känner: Ja

3 PERSONER

Du kan berätta allt för: jag berättar aldrig allt för någon. Tragiskt men sant. Men har vänner jag kan berätta mycket för.

Du tycker om: tycker om rätt många fler än tre stycken, haha.

Du inte gillar:
Tar pass på den här

2 VAL

Kaffe eller te: TE! För fan

Vår eller höst: Vår

1 ÖNSKAN: Att bli genuint lycklig.


oh i miss you you golden skin


När jag tittar på denna bilden på Jennie Hammar längtar jag till sommaren SÅ JÄVLA MYCKET. Titta så brun hon är! Eller det är inte så mycket sommaren jag vill åt, utan mer värmen. Känslan att kunna gå utanför dörren utan att ens tänka på att det enda man vill är att gå tillbaka in igen. Har nästan glömt hur värme och sol känns. Och det är lite sorgligt.

i have a crush on

FÖRLÅT för min hemska uppdatering men har legat hemma dödssjuk. Nästan iallafall. Det började med att jag nästan helt tappade rösten i torsdags och sedan har det gått vidare till frossa, extrem huvudvärk, halsont och en förjävlig hosta. Nu är jag i alla fall på bättringsvägen och ska snart laga någon lunch till mig och elin som också är hemma från skolan (hoppas jag inte smittat henne). Nu frågade hon mig precis vilken film jag ville se, kanske Arthur och Minimojerna? Nej jag håller mig nog till alla mina bloggar som jag saknat att läsa. Vi såg High School Musical innan och nu vill jag bara se MER MER MER av Zac Efron så ska nog ladda ner 17 again och mysa ner mig under täcket. Puss.


(PS. Jag saknar min pojkvän. DS)
(Och mina kompisar)


Nu blev tangentbordet helt fullt av dregel.

RSS 2.0