torsdagkväll.

Ujujuj vilken lång dag. Känner att jag kommer somna vilken sekund som helst. Efter en ovanligt snabb skoldag åkte jag hem en stund innan jag begav mig till lykke där det bjöds på mat. Pasta med lime/chili/kyckling sås och mozzarellasallad till det. Hörde jag avundsjuka? Efter det åkte vi till operan där vi kollade på någon slags modern dans (dvs vita avatars som hoppade omkring och flaxade). Nu har jag precis kommit ur duschen och ligger nedbäddad i en nybäddad säng. HUR nice? Imorgon slutar jag 11.45 och det är ännu mer nice. Det som inte är så trevligt dock är att jag inte kommer få se min pojkvän (tyvärr inte justin bieber) på hela helgen. Tummen ner.
titta så fin han är. ♥
(och ja han kommer döda mig för att jag lagt in denna bilden)

kärlek.

Läste precis detta på en av mina favoritbloggar, niotillfem. Och jag tyckte att den var så himla fin och ville dela med mig av den. Puss.

Jag står i köket och kokar spaghetti. Du är inte hemma än. Du är i skolan och jobbar med en uppgift som måste vara klar tills imorrn. Jag har varit i mataffären och handlat lök och tomater. Vi äter spaghetti nästan varje dag. Det är torsdag och senhöst och vi bor inte med varandra men vi delar säng varje natt. Jag går jämt omkring med en påse extrakläder. Bär runt på hårspray och locktångar, knuffas runt i tunnelbanan på morgnarna och får blickar för att man ska inte ha mer än en väska när det är rusningtrafik tycker folk. Du smsar mig att du kommer hem nu och jag sköljer sallad och rör ner tomater i en kastrull. Fyller på med olivolja och salt, vispar om när det börjar ryka, ställer åt sidan och häller av vattnet från spaghettin. Fastän det är oktober har jag fönstren öppna. Bara när jag vet att du kommer sova här för du plockar bort vintersömniga spindlar som om det vore ingenting.

Jag hör låset i ytterdörren och du ropar hallå och då stänger jag av plattorna och möter dig i hallen. Man får inte krama dig den första halvminuten för du är alltid så varm. Du säger det också, varje dag på samma sätt och sedan drar du tröjärmen över pannan. Det är för att du cyklar genom hela stan, blixtsnabbt, förbi rödljus och trottoarer. Jag har sagt nittiotvå gånger att du måste cykla långsammare och mer försiktigt men du skakar av dig det, som om du var toppcyklist och zickzackar självklart över gatorna. Men jag vet att det stora ärret på ditt knä kommer från när du cyklade in i ett av bronslejonen på drottninggatan en sommar innan vi kände varandra.

När du har sparkat av dig skorna och knäppt upp jackan får jag krama dig. Jag gräver in ansiktet i dina mjuka tröjor och du håller om mig runt ryggen, andas varm luft över min panna. Jag har lagat middag säger jag och du går till köket och tittar efter och jag drar upp din skjorta ur byxorna och drar mina fingrar över din rygg när du lutar dig över spaghettin. Du ställer fram glas och tallrikar och så äter vi spaghetti med sallad och tomater framför en dålig dokusåpa och genom fönstret klättrar det in spindlar vi inte kommer att märka förrän dagen därpå. När tallrikarna är tomma flyttar jag mig till ditt knä. Varje kväll efter urdruckna mjölkglas och smutsiga bestick vilar jag hakan på din axel och tittar ut över gården och trädet som gömmer årets kastanjer mellan grenarna. Du är varm igen, av spaghettin. Du klagar men jag bryr mig inte och kanske inte du heller för du kramar hårt tillbaka och jag pressar mina kinder mot dina.

- Vi lägger oss lite i sängen, säger du och vi lämnar tallrikarna på bordet och kastrullerna i diskhon. Jag lägger mig med knäna över dina och spelar ett spel på telefonen. Du tittar på katter på youtube och vill visa mig.
- Titta på den här vad gullig.
Och jag svarar att jag måste klara banan först och du attackkysser mig och säger att jag är fin när jag är koncentrerad och jag tittar på den gulliga katten på youtube och du vinklar dina ögonbryn sådär som du bara gör när du tycker något är extra fint. Sedan tar du av mig min tröja och dina axlar luktar så gott och spaghettitallrikarna är odiskade och dokusåpan på tv är snart slut och dina händer är så mjuka mot mig. Du smakar salt av cykelfärder genom Stockholms gator, andas tungt.

Och det är allt vad jag saknar med dig nu när du inte är här hos mig. Att dricka mellanmjölk och koka spaghetti, titta på tvprogram vi glömmer bort att vi har sett, att ligga bredvid och spela mobilspel och att vara så nära dig utan kläder. Varje måndag, tisdag, onsdag med dig. Alla dagar som inte skiljer sig särskilt från varandra. Att säga hej och god morgon och att inte göra det. Att istället gå runt på gatorna i ett land jag inte är född i, att dansa på dansgolv bredvid människor som jag aldrig kommer se igen. Som inte gick i min skola eller växte upp i mitt kvarter. Att gå hem, skicka suddiga sms till dig där jag bara minns enstaka ord dagen efter. Att gå och lägga sig i en tom säng och vakna i en ännu tommare. Att inte ha en måndag, tisdag eller onsdag, när jag sätter mig i ditt knä efter en tallrik spaghetti och du är varm från cykelturen men vi bryr oss inte.


jb luv of my life

Har precis kommit hem från att ha sett Justin Bieber 3D. Och JAG DÖR! SMÄLTER! VILL GIFTA MIG MED HONOM! JAG SMÄLLLER AAAAVVVVV!!! Gud. Har fjärilar i magen. Kan inte sitta still, vill bara skrika BABY BAAABY BAAAABYYY OOOHHH!

okej förlåt. lite överdrivet. men då ska ni vara inne i mitt huvud. och för att inte tala om mitt hjärta.

min dag.

Hej. Idag har jag skrattat, gråtit, kyssts, kramats, ätit brocollisoppa, sett världens sorgligaste film, skrikit, fått ett nästanmvg på ett prov, gosat, hatat, älskat, ätit småkakor och väntat på bussen i hundra år.

Onsdag.

Nyss hemkommen från elias där jag varit några timmar. Har varit en riktigt, riktigt jobbig dag. Jag har blandannat varit 1,5 p ifrån mvg på ett prov, glömt hoppa av på en hållplats när jag skulle bya buss, suttit och väntat på en annan buss i en halvtimme i världens blåst. Och så vidare, och så vidare. Hade vårt badkar inte varit sönder så hade jag sjunkit ner i ett varm bubbelbad. Men det går ju inte det heller. Nej just nu känner jag mig bara blöh liksom. Har ingenting att se fram emot (nästa roliga sak är italien. Den 7 juli.) Fram tills dess får jag väl stå vid sidan och se på när alla andra gör roliga saker. Nej ska inte låta mer deprimerad nu. Hejdå.

SOL

Vilket jävla väder! Har gått runt i t-shirt och solglasögon hela dagen, helt underbart. Efter skolan bänkade vi oss på en uteservering och jag åt min favoritmacka i hela världen (med pesto såklart). Sitter och kollar på sex and the city och känner att en migrän är påväg. Men jag känner mig så glad idag att det inte gör så mycket.  Kram.



Mmmmm...


Pratar med kelly som precis fått viruset jag hade i sin dator. Inte så kul precis. I helgen har jag hängt med min kärlek och idag har vi haft studiedag så vi åt lunch på ikea. Nu ska jag äta en sjukt mumsig spaghetti & köttfärsås. Hej svejs.

hello friday


Nu sticker vi till västra hamnen, mot helena. PUSS!

snabbspola?


Regnet smattrar på fönsterrutan här bredvid mig. Jag älskar regn, det gör mig upprymd på något sätt. Upprymd och tillfreds på samma gång. Min dag har ändå varit bra men jag längtar verkligen sönder till imorgon efter klockan 12. Då har jag inga prov på flera veckor (vad jag vet). Har suttit med juridik och aktieboken + cirka tusen ekonomiartiklar och fraser i några timmar nu och jag får in exakt ingenting i huvudet. Ska se ett avsnitt av stylisterna och hoppas att jag hittar orken att öppna böckerna igen efter. Puss.

jag orkar inte.

Känner mig lite tom. Helgen jag väntat på blir kanske inte så bra som jag trott och jag känner mig nästan lite förvirrad. Är dessutom jättesugen på en coca light men vårt kylskåp ekar verkligen. Funderar på att gå och köpa en bara för att muntra upp mig själv, för glad kan jag inte säga att jag är. Önskar att jag hade kunnat skriva ut alla mina tankar och känslor här men det kan jag ju inte.

tankar.

Har suttit en timme och skickat runt massa jobbansökningar. Det störigaste var när jag suttit med en lång ansökning i 10 minuter på en hemsida och det till slut står att det inte gick att spara. Idag har jag varit på uf-mässa och pluggat aktiekunskap.

Det känns som om det är väldigt mycket förändringar i luften och jag vet inte hur jag ställer mig till det. En sak är att min favoribloggare har bytt bloggplattform och jag gillar det inte alls för det känns ju inte som den gamla michaela forni vars liv jag läst om i snart 3 år. Ett annat favoritbloggpar som gjort slut. Helt plötsligt en himlans massa mvg på prov som faktiskt kommer med en hel del oönskad ångest och press om att fortsätta prestera lika bra. Kompisar som liksom hittar nya kompisar på något sätt och där jag inte riktigt hänger med. En pappa som inte vill vara en pappa längre. Syskon som springer förbi när man böjer sig ner för att få en kram. 

Allt känns konstigt och jag vill att det ska sluta kännas så. Jag vill att det ska vara över. Det räcker nu.

Tumblr_li2achgeee1qe43fgo1_500_large

falling apart.


Ser ut som raka motsatsen som på bilden just nu. Har haft ett geografiprov och min hand är helt död av skrivkramp och mitt huvud är helt utmattat av info. Sitter dessutom med världens huvudvärk och känner mig rätt värdelös. Det är nästan så att jag ska äta upp godispåsen trots att jag inte äter sötsaker på vardagar längre. Har pluggat till matteprovet i torsdags, pluggat till spanskprovet i fredags och råpluggat till geografiprovet idag. Kan jag nu vila? Nej, måste verkligen plugga sönder till juridikprov och aktieprov på fredag. Orkar jag? Nej. Kommer jag bryta ihop vilken sekund som helst? Ja.

söndag.

Skrev ett argt inlägg igårkväll som jag såg nu aldrig kom upp eftersom min dator hängde sig. Tur det.
Idag har vi (jag + pojkvän) hängt på ikea och ätit räkmacka och köttbullar. Sedan åkte vi hem och åt nybakta kanelsnäckor. Och sen åkte vi till utsiktsplatsen och tog lite fina bilder. Ni kanske får se sen, om ni är snälla. Och sen åkte vi och köpte en godispåse som jag ska smaska på nu när jag pluggar geografi. Denna helgen har varit... lite upp och ner, likaså förra. Jag tillåter inte det nästa helg och ska göra allt för att det inte ska bli så. Denna veckan kommer jag ha brutalt mycket plugg och jag kommer börja gråta om jag inte får en bra nästa helg. Comprende?

vit och fluffig

Har precis varit barnvakt i 7 timmar och min dator dör snart. Ska krypa ännu längre ner under täcket och sova. Länge. För fy fan vad jag har saknat min säng. Godnatt.

what doesen't kill you makes you stronger. eller?

Nu har jag suttit med min spanskbok i en timme. Och visst det är inte så mycket, men jag sitter som ett frågetecken. Jag förstår absolut ingenting! Kommer få ig på provet imorgon, lätt som en plätt. Eller möjligtvis precis g. Vill inget hellre än att skolan ska ta slut. Vår psykologilärare pratade om nått psykobabbel på lektionen innan idag och bara "ja men tänk er sen när ni står där och kan inte sluta skrika med massa champagne och är jättelyckliga på er student osv osv." Vi bara "Käääfteeeen!". 1 år och 3 månader kvar. Hur i helvete ska jag klara det? Matteprovet gick förresten skit.


singing in the rain

Jag vet inte vad det är men ingenting blir så jobbigt när det regnar. Idag har jag matteprov och har missat att gå igenom en stor del. Jag ska cykla och hämta barn i kylan och sedan passa de några timmar. Imorgon har jag ett stort spanskprov jag inte börjat plugga till. Men det känns ändå rätt okej, eftersom det regnar. Jag älskar regn.


with a smile.


Börjar bli sjuk men eftersom jag inte riktigt har tid med att vara det så låtsas jag som ingenting och hoppas att det försvinner. Igår kröp jag ner under täcket vid 22 och DET var skönt! Nu har jag precis ätit lite chokladpuffar till frukost och ska snart springa iväg till bussen. Kram.

Tisdag!

Idag blir en bra dag. Det är sjukligt fint väder ute och efter skolan ska jag pussa på min älskling. Och se på bio och äte lite gottgott (men mest pussas). Det är meningen att jag ska bokföra nu men nej, vill inte. Vi hörs!

12735767418920_large
Slänger in en dösöt bild för jag är på så bra humör!

Monday


Firar mitt mvg på talet på bästa sätt - med en iskall coca och spaghetti med pesto. Känner mig grymt shoppingsugen så kollar runt på nelly och asos. Farligt farligt men härligt härligt.


Min söndag.


Också var denna helgen slut. De går alldeles för snabbt och helt plötsligt är det måndag imorgon. Har precis ätit söndagsmiddag och innan dess var jag och darling i stan en sväng. Nu ska jag fortsätta öva på mitt engelsktal och läsa igen mig på lite bloggar. Puss.

lördagsmys.

61652_142424939134880_100001021242917_224782_876881_n_large
Jag och elias agerar barnvakt här hemma ikväll och nu har vi precis ätit potatisgratäng och kycklingfilé. Idag har vi varit i stan en runda och jag har köpt converse. En mysig lördag helt enkelt!

nu sticker vi till stan. puss.


(ingen som läser så jag kan skriva vad jag vill)

Mina problem just nu:

- Min dator har fått något stort virus som gör att jag inte kan öppna ett enda program förutom internet. Ingen film, inte spotify, nada.
- Jag kan inte se någon film på datorn, eftersom det öppnas i ett program.
- Jag har därför absolut ingenting att göra förutom att kolla på tv och surprise, det finns inte ett skit som vanligt.
- Jag sitter här ensam och min pojkvän sitter hos sig ensam. ÄR DET NÅGON SOM KAN GE EN LOGISK FÖRKLARING PÅ DET? Nä du inte jag heller.
- Denna helgen skulle bli wonderful för att jag haft världens sämsta vecka. Haha. Så gick det med det.
- Idag skulle jag egentligen kanske gå på bio. Nix.
- Inga bloggar uppdaterar och eftersom internet är det enda jag har tycker jag att det är riktigt lågt av dem.
- Känner för att gå ut och skrika av mig lite och sparka lite på en stolpe. Men vad tjänar det till liksom?
- Vill ha daimtårta. Badly.
- Jag vaknade imorse och kände på mig att detta skulle bli en skitbra dag. Så klädde mig lite extra fint och spenderade några fler minuter på sminket.
- Känner fortfarande något litet hopp om "en riddare på en vit häst (fast i detta fallet röd...)" som kommer och räddar mig...

Lika bra att ge upp och inse att denna helgen kommer bli som hela veckan, hela föregående vecka och hela nästa vecka. Förjävlig. Tack och adjö.

Jag har riktigt roligt!!

Ni vet det där jag sa om att min helg skulle bli skitbra? Stryk det. Hade sett fram emot denna dagen som in i bomben och nu blev det bara skit av allt. Jaja. Det passar bra in i mitt vanliga liv där det alltid ska vara något. Har inte ens någon dator nu, sitter och skriver på min systers med världens mest högljudda tangentbord som går mig så jävla mycket på nerverna.

Slutade iallafall 11.45 och för att inte totalt deppa ihop åkte jag istället och åt lunch med mamma. Efter det syndade vi 2 chokladpraliner var. Sen tittade vi runt lite innan jag åkte hem för att göra ingenting. Missade precis min buss på hyllie så gick in och köpte en en svindyr tidning som jag får spendera min helg med. Men det gör inte så mycket för Costume är en av mina favorittidningar. Nu sitter jag här och.. sitter. Får väl ta av prislapparna från strumporna jag köpte eller något annar roligt.

Och ps. Hittade precis en lapp här på min systers skrivbord där hon skrivit "Kissies.se" lite sådär snirkligt med massa hjärtan och sånt. Kill. Me. Now.

fun.

Åhhh jag vill bara ta en sista minuten nånstans och stanna där. Länge. Orkar inte med mitt liv just nu för jag är så uttråkad. Uttråkad på livet liksom. Bara 2 dagar till helgen och sen börjar helvetesveckorna. Sedan i söndags har jag åkt buss i sammanlagt 9 timmar ungefär. NIO! Det är ju helt sjukt. Kul liv verkligen. Om min helg inte blir rolig så dör jag. Allvar.


tisdag.


Tack vare att jag fick mvg på mitt psykologiprov ska vi äta mcdonken idag. Asså HUR NICE? Har annars varit en rätt dålig dag men orkar inte ägna mer energi åt det. Så nu ska jag se klart project runway och sen längta till helgen. Puss.

RSS 2.0