usa

Äntligen ligger jag i min säng efter helt sjukt hektiska dagar. Flyget landade 6.40 imorse och sedan åkte jag direkt till skolan, helt död. Herregud har nog aldrig haft så mycket korta sömnstunder på en dag. Somnade tillochmed sittandes på stinas köksgolv när de andra kokade kaffe. Alltså ca 5 minuter var vi därinne. Fick tillbaka massa prov idag också, mvg och vg och sånt trevligt. New york var det bästa bästa bästa nånsin. Fyfan vad jag älskade det. Är så jävla deprimerad över att vara tillbaka i äckelsverige. Har typ 1000 bilder också. Har så in i bombens mycket att göra till nästa vecka. Och mitt rum är kaos. Ja, mitt liv är rätt kaos nu faktiskt. Behöver gå ut känner jag. Ut och glömma allt en kväll lite. Ja. Fredag kör vi.

NEW YORK HERE I FUCKING COME


IMORGON SMÄLLER DET! IMORGON FUCKING SMÄLLER DET! ÄR SÅ LYCKLIG ATT JAG INTE VET VAR JAG SKA TA VÄGEN. Holy shit imorgon ska jag till new york. Min dröm sedan 18 år ska slå in. Asså jag är så glad att jag inte ens vet vad jag ska skriva. OMFFFFFFGGGGGGGGGGGGGGGGG

write me

Har en sån huvudvärk på väg. Ni vet när man verkligen känner hur jävla ont man kommer ha om någon timme. Örk. Precis kommit hem från tennisen som gick sjukt bra idag faktiskt, så härligt. Köpte en redbull för att fira och nu sitter jag här och får reda på att vi har 40 sidor att läsa till ett läxförhör imorgon?! Om hinduism!? Asså innan hade jag ångest för studenten för att jag inte ville lämna min klass men nu kan jag fan inte vänta. Är så trött på borgar och deras lärare så det finns inte. Sämsta skolan nånsin. Så. Nog om det. Imorgon har jag en lektion och sedan ska jag på saco-mässan. Sedan ska jag växla pengar och packa för på torsdagmorgon drar jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

you and me together nothing is better

Hej hopp vilken tråkig och onödig skoldag det vart idag. Har rätt bra koll på provet imorgon iallafall, så det får gå som det går. Har liksom så mycket större saker att tänka på! Lyssnar på set fire to the rain som är min bästa låt just nu. Har en flaska vitt framför mig som jag fick i present. Funderar lite på att öppna den och göra denna tråkiga måndag lite roligare. Haha nej skojar bara. Klart jag inte kan.

söndag men utan så mycket ångest.

Sitter med min förbannade int.ekonomibok. Sjukt tråkigt. Är typ repetition av historia och företagsekonomi a och b. Typ mina hatkurser. Igår var jag bara hemma, såg tre filmer och åt för mycket godis. Faktiskt skönt trots att jag gärna hade dansat istället. Nu har jag precis ätit tomteskum (gottt) och ska väl fortsätta med pluggandet. Har ca sex sidor kvar att göra anteckningar på. Det ska jag väl klara av? Sedan ska jag läsa igenom det en gång till och sedan är jag klar för idag. Ja, så får det bli. Så får jag se på film sedan. Ja! Mycket bra plan!

:

Tumblr_ltnhrj8mdt1qaxp8qo1_500_large
4 dagar kvar

sister

Mycket rolig kväll igår faktiskt. Först barcelona med thim och sedan hipp med ida. Aahhh.. Jaja idag ska jag ha vuxenkalas med usa-tema (GILLLLLAAAA) och sedan ska jag kanske ut igen. Om mina kompisar liksom får tummen ur dvs. Puss.

oh så nice

Hej trött tjej. När jag kom hem från nationella så däckade jag i två timmar. Vaknade upp med sån ångest över att jag inte pluggat till mitt ekonomiprov imorgon. Loggar in på facebook och ser att provet är flyttat till tisdag!!! Wihooo. Nu ska jag snart åka tillbaka till skolan och vara trevlig och låtsas som att borgar är världens bästa skola när det snarare är motsatsen. Tjing.

complainer

Hade det fruktade svenskprovet idag som ändå gick helt okej tror jag. Inte IG iallafall. Imorgon har jag uppsatsskrivning i nationella i fem timmar FÖR HAND. När alla andra skriver på datorn. Bara för att vår svensklärare lever kvar i tiden som var för 50 år sedan. Hade ni sett henne hade ni förstått. Efter det är det öppet hus som är obligatoriskt (???) och sedan ska jag raka vägen hem och plugga till mitt internationella ekonomiprov som jag har på fredag. Hujedamig vilken hemsk jävla vecka. Har inte ens hunnit läsa igenom häftet till nationella imorgon. Gr8. Har dessutom dragit på mig en fet förkylning och har så ont i halsen. Precis lagom till new york liksom. Nej nu ska jag lägga mig, måste ta bussen 06.59 (!) imorgon för att jag inte hunnit handla mat till provet. Alltid sista minuten. Godnatt. ♥

ballonger

Igår gick jag i skolan och sedan tog jag, jesper och fredde en afterschool-öl. Eller två. Har ju liksom haft studiedag idag så man får ju passa på. Idag har jag pluggat och tråkat i princip. Har fett stort svenskprov imorgon och jag kan inte det. Så oerhört tråkigt. Liksom bara hör på det; litteraturhistoria. Somnar typ av att bara säga ordet. Jaja, imorgon har jag det provet sen ska jag sola för det har jag inte gjort på två veckor. Ska även försöka hitta något fint att ha på mig i helgen kanske. Och en vinterjacka som behövs inför new york. Nu ska jag bädda rent i min säng och sedan däcka. Imorgon är en sån fin 8-16 dag.

söndag.

Tumblr_lulrez4mo61r4g95ko1_500_large
Tumblr_lulrfuoszq1r4g95ko1_500_large
Tumblr_lulrakkrpv1r4g95ko1_500_large
Igår trotsade jag min enorma bakfylla och stack till slagt med fredde och company. Och det var rätt nice. Idag är det ju fars dag och jag har gett min pappa en paket med trisslotter. Haha jippie. Denna dagen går åt till att plugga svenska, svenska och lite svenska till. Har nämligen världens fetaste prov på litteraturhistoria med världens stördaste lärare på onsdag. Blä. Ska se favoritprogrammet awkward också. Och lite sex and the city. Har iallafall haft den bästa helgen på länge och om 1,5 vecka sticker jag till new york. Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det. PUSS.

BÄSTA BÄSTA BÄSTA BÄSTA

Var fan ska jag börja? Gårdagen var den bästa dagen i heeela mitt liv. Har så underbara underbara vänner. Åkte och fikade med pappa efter skolan och gick lite i stan. Sen åkte jag hem och fixade mig innan jag mötte upp mamma och min syster i stan också gick vi och åt på lemongrass. SÅ. GOTT. Åker sedan hem, kommer in i huset och hör bara "GRATTTTIIIISSSS" också hoppar typ tusen människor fram. Min fina fina fina kelly har fixat en överraskningsfest till mig och jag är så glad att jag har så jävla fina vänner! Så vi festar och åker sen till hipp och festar vidare. TACK TACK TACK! ♥ Och nu är jag fucking 18 år.

18 FUCKING ÅR!

Fyller år om 1 timme och 50 minuter. Längtat efter detta i 17 år, 22 timmar och 10 minuter!!!1111

they always said that she was photogenic

Såhär snygg är jag idag!
Har idag gått i skolan och spelat tennis. Har även spenderat hela kvällen med att titta runt på utbildningar. Igen. För ca femtusende gången. Jag fyller år om tre fucking dagar!!!! Sinnes! Och bara två veckor kvar till nueva york. Me like BIGTIME. Fick en present av mina gulliga faster idag - en justin bieber tröja. Blev väldigt glad. Och övningskörde till tennisen och klarade det utmärkt. Blev gladare. Imorgon är en lång skoldag följt av påbörjan av plugg till svenskaprovet och en eventuell cruise i stan för att hitta vinterjacka. Börjar bli lagom kallt nu. Och Stina och kelly är hemma från barcelona btw!! Har inte träffat de på en vecka! Åh mycket nice i mitt liv just nu. Förlåt för oerhört flummigt inlägg.

söndag


Okej var ska vi börja? Ja, fredag! Åkte till gustav och kalasade lite med hans kompisar. Igår var jag i köpenhamn och hade det så mysigt. Äääälskar köpenhamn. Sedan åkte jag vidare på fest och var hemma halv 5 för att vi missade x antal bussar. Mycket bra helg alltså. Nu tittar jag på sex and the city och sedan ska jag plugga lite. Imorgon är det skola och jag vill typ skjuta mig för det. Men men, inne på den bästa veckan någonsin iallafall, fredagfredagfredag!!!!

solo una semana!!!!111

Hej Hej. Såhär kul kan man ha en fredagkväll. Host. Idag har jag solat och träffat kajsa en sväng. Har också lagat mat: fläskfilé, grön sparris, tomat och mozzarella. Mumma. Är nämligen själv hemma till imorgonkväll ungefär. Så himla härligt. Nu funderar jag på om jag ska åka iväg eller om jag ska ta en lång varm dusch, titta på film och äta godis. Orkar liksom inte fixa mig (har ca två drag mascara på mig). EN VECKA KVAR TILLS JAG FYLLER ÅR!

november calling

Ligger här som en strandad val med världens huvudvärk. Och är så uttråkad. Blä. Måste plugga egentligen men är helt psykiskt slut av allt plugg de senaste månaderna. Orkar verkligen inte. Imorgon är iallafall planen att se film med dante. Närmare sagt thelma och louise eftersom vi ska ha den filmen på ett prov på tisdag (???). Nej nu ska jag göra precis som jag gjorde igår. Film, ljus och te.

vinter

Tumblr_ltnymb0aiz1qei95oo1_500_large
Onsdag och alltså halvvägs in på lovet. Älskade lov. 10 dagar tills jag fyller år!! Tror bestämt att jag ska fira det lite. Mina bruttor stina och kelly drar till barcelona inatt och jag är SÅ avundsjuk. Gaah. Jaja de kommer ha skitkul iallafall! Nu sitter jag och tittar gossip girl och det hade jag tänkt fortsätta med hela kvällen. Tillsammans med lite tända ljus och en kopp te.

mary jane's

Dör så mycket jag vill ha dessa skorna. Har dregglat över dessa godingar från topshop i MÅNADER. Får göra allt jag kan för att inte köpa de på lördag när jag ska till köpenhamn. Åååhhhhh.

RSS 2.0