puss

Tumblr_lzszn620zk1qfik8to1_500_large
Idag ska jag till etage jao. Ruuuligt.

mycket fin måndag

Tycker faktiskt lite synd om mig själv för min dator, min älskade dator, har gått sönder. Usch blir depp när jag tänker på det. För att sörja den så har jag laddat upp med vin och cider och lite senare ska jag bege mig ner mot skanör för två 19årsfester. Ja det blir en fin måndag.

bouncy

Känner en sådan glädje när jag ser den här reklamfilmen. Vet ni att dem använde 250 000 studsbollar som de släppte nerför en gata i san fransisco? Rätt fantastiskt.
Iaaallafall, i fredags var vi på kb och det var kul. Igår vaknade jag klockan 18 och däckade klockan 22. Oj vad jag behövde den sömnen. Idag har jag övningskört i hela malmö, varit på museet och ätit hos min pappa där jag ska sova. Imorgon ska jag fika med mamma och nicole och med all sannolikhet på 19årsfest på kvällen. I skanör, en måndagkväll. Jaaa känns som om man ska fixa detta med skjuts hem innan man sticker dit va. Nu tänkte jag lägga mig och titta på film och sådant mysigt. Puss.

JA JAG ÄLSKAR FAKTISKT ALLT MED DET

Tumblr_lzhdeko2qc1qeef4do1_500_large
Fredag. Och lov dessutom. Helt sinnes skönt! Ska snart hem till helena för knytkalas och sedan ska vi ut. ÄLSKAR FREDAGAR

Ja det får man faktiskt

Sånt fejkat smile mannen. Alltså gud måste sluta prata blattiska hela tiden, skriver typ nejman, jaman och sånt till alla. Sluta nu felicia. Jag har haft världens onödigaste skoldag, första lektionen inställd som vanligt och vi får reda på det en minut innan den ska börja. SKOJ. Har precis skrivit klart mitt hyllningstal till svenskan. Ska bara lära mig det. Fick reda på att vår lärare i engelska c är sjuk imorgon (eller hans barn är rättare sagt) vilket gör att det inplanerade provet inte blir av. Jaadåååååå. Annars har jag en marknadsföringsuppgift och talet imorgon. Bra distrahering så att jag inte tänker på vilken dag det är. Jag HATAR alla hjärtans dag. Iallfall när man haft träffat idioter som gjort att man suttit på bussen hem ledsen 4 på morgonen varje jävla fredag sen jul. Och idioten dessutom går på ens skola. Och det är rosförsälning och man inte kommer få någon. Nej ska inte tycka synd om mig själv, men ska ändå deppa lite. För det får man.

lör

Igår var kaos. Först hipp sen kb och allt var kaos. Mitt liv är kaos. Vill gå under marken och stanna där föralltid.

jadååå

509db62c2c64bc2880bb08a88964d1c9_large

han dära chuck

Hejsan. Jag sitter här och halvtittar på bolibompa. Passar med andra ord mina lillasystrar. Dricker fanta också. Det är gött. Imorgon har jag studiedag och det är så jävla mycket mer gött. Plus att det är fredag. GÖTT. Jag ska ut och svira. Göttttt.

-.-

Hej jag är dum i huvudet

FREDAAAAAAAAAAAAAAG

Provet idag gick svinbra. Efter det stack jag och träna och solade och nu har jag precis lagt in tvätt i tvättmaskinen (har skjutit upp det i tre veckor), städat mitt rum och bäddat rent. Alltså känslan av vara klar med detta är SÅ JÄVLA HÄRLIG. Nu kan jag liksom koncentrera mig på allt roligt som händer idag. Vi ska äta min favoritmat till middag och sedan ska jag hem till stina på förfest och sedan ut. Mycket bra fredag. Mycket bra.

hej svejs

Hej. Livet är inte riiiktigt på min sida just nu kanske. Så himla tråkigt när det är så. Jag längtar till fredag så jag kan gå ut och glömma allt för en kväll. Men just det ja, har ett prov i internationell ekonomi på fredag också som jag kanske ska plugga till. På fredag klockan 13 ungefär kommer jag vara SÅ JÄVLA GLAD ATT DENNA SKOLVECKAN ÄR ÖVER!

RSS 2.0