Jag har riktigt roligt!!

Ni vet det där jag sa om att min helg skulle bli skitbra? Stryk det. Hade sett fram emot denna dagen som in i bomben och nu blev det bara skit av allt. Jaja. Det passar bra in i mitt vanliga liv där det alltid ska vara något. Har inte ens någon dator nu, sitter och skriver på min systers med världens mest högljudda tangentbord som går mig så jävla mycket på nerverna.

Slutade iallafall 11.45 och för att inte totalt deppa ihop åkte jag istället och åt lunch med mamma. Efter det syndade vi 2 chokladpraliner var. Sen tittade vi runt lite innan jag åkte hem för att göra ingenting. Missade precis min buss på hyllie så gick in och köpte en en svindyr tidning som jag får spendera min helg med. Men det gör inte så mycket för Costume är en av mina favorittidningar. Nu sitter jag här och.. sitter. Får väl ta av prislapparna från strumporna jag köpte eller något annar roligt.

Och ps. Hittade precis en lapp här på min systers skrivbord där hon skrivit "Kissies.se" lite sådär snirkligt med massa hjärtan och sånt. Kill. Me. Now.

Kommentarer
Postat av: nicole

det var ju em tävling xd

2011-03-04 @ 17:29:00
URL: http://nicolelarsson.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0